TASTS DE CERVESA

MOLT MÉS QUE LA FESTA DE LA CERVESA

Els dies 3, 4 i 5 de maig se celebra al Port de Vilanova i la Geltrú la segona edició de l’esdeveniment Beer Live. Tot un cap de setmana per gaudir d’activitats familiars, cultura popular, concerts, fast & good, gastronomia mediterrània, maridatges i tasts de cerveses. Vine a viure l’experiència i descobreix moltes més novetats! Accés gratuït.

La música és un dels ingredients imprescindibles de la Beer Live amb el seu gran poder de convocatòria. Una programació de concerts gratuïts que reuniran a l’escenari principal més de 18.000 persones del 3 al 5 de maig a l’espai de La Daurada, ubicat a la punta del Dic de Ponent del Port de Vilanova i la Geltrú.

La programació musical es completarà amb actuacions de petit format amb artistes i bandes emergents i grups de versions per als concerts de la terrassa als migidies i les postes de sol durant tot el cap de setmana.

La nostra missió és potenciar la gastronomia i la cultura mediterrània a través d’un esdeveniment gratuït obert a tots els públics.

BEER LOVER FAN

Descarrega l'App i aconsegueix els teus avantatges i descomptes exclusius.

REGISTRAR-SE >